Ofertë

UPS 1200 VA SATAEK CMIMI 8200 LEKE

68  60 

UPS
GP650VA; 1200VA/720W
UPS KASE PLASTIKE
VOLTAZH NE HYRJE :220VAC-240VAC,
VOLTAZH NE DALIE :220VAC-240VAC,
50/60HZ ,
KA 2 BATERI 12V 7AH
PERDORET PER 1 PC WORKSTATION OSE SERVER DHE
PER 2 PC NORMALE
Waveform :Simulated Sine Wave
FISHE UNIVERSALE PER TU FUTUR NE KOREND Europe Plug ,
MUND TE PERDOREN FISHA UNIVERSALE PER TU FUTUR NE UPS Universal socket,
4 PORTA TE LIRA
MARKA : SATAEK

Category:

Description

UPS
GP650VA; 1200VA/720W
UPS KASE PLASTIKE
VOLTAZH NE HYRJE :220VAC-240VAC,
VOLTAZH NE DALIE :220VAC-240VAC,
50/60HZ ,
KA 2 BATERI 12V 7AH
PERDORET PER 1 PC WORKSTATION OSE SERVER DHE
PER 2 PC NORMALE
Waveform :Simulated Sine Wave
FISHE UNIVERSALE PER TU FUTUR NE KOREND Europe Plug ,
MUND TE PERDOREN FISHA UNIVERSALE PER TU FUTUR NE UPS Universal socket,
4 PORTA TE LIRA
MARKA : SATAEK