FUJITSU Esprimo P700 E85

70.00

INTEL G3260 3.10 GHZ gjenerata 4-ter
INTEL G3260 Ka performance te ngjashme me Core i5

 • RAM 4GB ddr3
 • HDD 250 GB
 • Grafika HD 2000 1,7 GB SHARE
 • Interface DVI
 • AUDIO HD
 • Bokse te brendshme
 • 12 Porta USB
 • LAN GIGABYTE
 • PORT COM
 • DISPLAY PORT
 • PS2

I vetmi produkt qe prodhohet akoma ne Gjermani – MADE IN GERMANY

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Category: