HP Elite 800 G1 – INTEL G3320 GEN 4 – RAM 4 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA 2.2 GB SHARE

89.00

INTEL G3320 GEN4 3.0 GHZ

Intel® vPro™ Technology Max Turbo Frequency 3.4 GHZ

  • RAM 4 GB ddr3
  • HDD 500 GB
  • Grafika HD 4600 2,2 GB SHARE
  • AUDIO HD
  • Bokse te brendshme
  • 12 Porta USB
  • LAN GIGABYTE
  • PORT COM
  • DISPLAY PORT
  • PS2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Category: