HP ELITE 8200 ose 8300 – INTEL G 2020 gen3 – RAM 4 GB – HDD 250 GB – GRAFIKA 2 GB

69.00

INTEL G2020 2.7 GHZ GEN2
INTEL G2020 Ka performance te ngjashme me Core i3

 • RAM 4 GB ddr3
 • HDD 250 GB
 • Grafika HD 2 GB SHARE
 • Interface VGA
 • AUDIO HD
 • Bokse te brendshme
 • 12 Porta USB 3.0
 • LAN GIGABYTE
 • PORT COM
 • DISPLAY PORT
 • PS2

I vetmi produkt qe prodhohet akoma ne Gjermani – MADE IN GERMANY

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Category:

Description

Kompjuter bazik per familje bisnese dhe per cdo funksion tjeter …