Sale!

HP Elite 8200 – CORE I5 GEN 2 – RAM 4 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA 1.7 GB SHARE – DVD RW

120.00 90.00

CORE I 5 QUAD CORE GEN 2 2400 3.1 GHZ
Intel® vPro™ Technology Max Turbo Frequency 3.4 GHZ

  • RAM 4GB ddr3
  • HDD 500 GB
  • Grafika HD 2000 1,7 GB SHARE
  • AUDIO HD
  • Bokse te brendshme
  • 12 Porta USB
  • LAN GIGABYTE
  • PORT COM
  • DISPLAY PORT
  • PS2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Category: