ANTIVIRUS eScan Internet Security Suite – v22 (Cyber Vaccine Edition) – CMIMI 1500 LEKE

eScan Internet Security ofron mbrojtje të plotë për pajisjet tuaja. Ai është i mbushur me rrjetin më të madh të zbulimit të kërcënimeve, mbrojtjen nga viruset dhe sigurinë e rrjetit shtëpiak që nuk do të ngadalësojë kompjuterin tuaj. Teknologjia e re e mbrojtjes së resë kompjuterike zbulon kërcënimet kur ato shfaqen në kohë reale, Motori Dinamik i Analizës Proaktive të Sjelljes ju mbron edhe kur jeni jashtë linje dhe shfletuesi ynë i sigurt i krijuar me porosi ofron siguri të lartë dhe mbrojtje të fortë kur bëni blerje dhe pagesa në internet. Ekziston një mbrojtje e sofistikuar me shtresa në kohë reale që monitoron kompjuterin kundër malware, duke mbajtur aplikacionin dhe të dhënat tuaja të sigurta.
Motori ynë i fuqishëm i skanimit ofron siguri kundër sulmeve malware të njohur dhe të panjohur, phishing dhe viruseve në kohë reale. eScan ISS është i pajisur me teknologji futuriste si Motori i Analizës së Sjelljes Proaktive (PBAE), Modeli Mësimor Jo Ndërhyrës (NILP), MicroWorld Winsock Layer (MWL) dhe shumë të tjera. Kontrolli i zgjuar prindëror mbron fëmijët tuaj nga kërcënimet në internet dhe përmbajtjet e padëshiruara.
Mbrojtje e avancuar kundër kërcënimeve të Ransomware
Category:

Description

🛡Mbrojtje në kohë reale
eScan ofron një shtresë të sofistikuar mbrojtjeje në kohë reale për të parandaluar çdo përhapje të mundshme të programeve me qëllim të keq. Ai monitoron vazhdimisht sistemin për malware, spyware, ransomware dhe kërcënime të ndryshme të tjera. Ai zbulon dhe kufizon kërcënimet me qëllim të keq nga qasja në sistem dhe shfrytëzimi i të dhënave personale. Mbrojtja në kohë reale e eScan ka potencialin për të mbajtur larg kërcënimet kibernetike duke monitoruar vazhdimisht aktivitetet në internet.
🛡Performanca e Optimizuar
eScan është i pajisur me teknologji të avancuara sigurie për të reduktuar memorien dhe hard diskun e përdorur, gjë që minimizon koston e sipërme të CPU-së. Kjo, nga ana tjetër, rrit shpejtësinë dhe performancën e kompjuterit duke i bërë detyrat e rregullta të shpejta dhe të sigurta. Për më tepër, duke përdorur teknologjinë e cache-it, koha e skanimit minimizohet pa shkaktuar ndonjë vonesë në sistem.
🛡Anti-Ransomware i fuqishëm
Funksioni efektiv Anti-Ransomware i eScan duke përdorur Motorin e Analizës së Sjelljes Proaktive (PBAE) monitoron aktivitetin e të gjitha proceseve. Mekanizmi Intelligent Shadow Backup aktivizohet gjatë çdo rasti, kjo i ndihmon përdoruesit të mbrojnë të dhënat e tyre thelbësore dhe të kapërcejnë pasgoditjet e sulmeve të ransomware.
🛡
Two-Factor Authentication
eScan provides an extra layer of protection to the log-in process that authenticates and prevents any criminals from accessing the computer and personal data. This offers an additional step of security as cyberthieves require more than a username and password for authentication.
🛡Kontrolli i zgjuar prindëror
eScan ka projektuar Kontrollin e zgjuar prindëror për të mbrojtur fëmijët dhe adoleshentët nga kërcënimet më të fundit kibernetike. Gjatë aksesit në faqet e internetit ose aplikacionet, përdoruesit e përcaktuar mund të kufizohen bazuar në lloje të ndryshme profilesh. Përdorues të ndryshëm kanë profile dhe të drejta të ndryshme aksesi/kontrolli në ueb.
🛡Përditësimet thelbësore të Windows
eScan kontrollon për arnimet e sigurisë që mungojnë në sistemin operativ duke përputhur arnimet e instaluara me listën e arnimeve të lëshuara në bazën e të dhënave. Pas krahasimit të të dy arnimeve, ai instalon arna kritike të sigurisë të Windows që mungojnë. Kjo ndihmon që sistemi të qëndrojë larg kërcënimeve më të fundit dhe të ruajë sigurinë e rrjetit të shtëpisë.
🛡Firewall me dy drejtime
Firewall i dyanshëm eScan filtron të gjitha kërkesat hyrëse dhe dalëse të rrjetit, gjë që ju mundëson të monitoroni çdo lidhje hyrëse dhe dalëse që po krijohet. Kjo i pengon hakerët të lidhen me sistemin dhe mbron lidhjen e aplikacioneve të padëshiruara me internetin.
🛡Siguri efektive e pikës fundore
eScan siguron mbrojtje nga kërcënimet e njohura dhe të panjohura që mund të përhapen përmes pajisjeve portative të ruajtjes me bazë USB ose Firewire, të tilla si Flash drive, Webcam, SD Card dhe më shumë. Ai ofron një kontroll të avancuar të aplikacionit që ju lejon të bllokoni/lejoni aplikacionet dhe të parandaloni kërcënimet kritike.
🛡Skanim më i shpejtë sipas kërkesës
Skaneri i avancuar sipas kërkesës i eScan ka teknologjinë e integruar të Listës së Bardhë dhe Cache që e bëjnë skanimin e skedarëve, kujtesës, dosjeve dhe të gjitha pajisjeve të tjera ruajtëse, më efikas dhe të shpejtë. Duke qenë i lehtë, ai minimizon konsumin e CPU-së dhe burimeve të kujtesës gjatë procesit të skanimit.
🛡Anti-Phishing i avancuar
eScan përdor një teknikë të zbulimit të phishing që zbulon lidhjet e phishing, emailet dhe bashkëngjitjet e bazuara në sjellje keqdashëse dhe bllokon automatikisht çdo herë kur ata përpiqen të arrijnë kutitë e postës elektronike.