Showing all 2 results

ANTIVIRUS eScan Internet Security Suite – v22 (Cyber Vaccine Edition) – CMIMI 1500 LEKE

eScan Internet Security ofron mbrojtje të plotë për pajisjet tuaja. Ai është i mbushur me rrjetin më të madh të zbulimit të kërcënimeve, mbrojtjen nga viruset dhe sigurinë e rrjetit shtëpiak që nuk do të ngadalësojë kompjuterin tuaj. Teknologjia e re e mbrojtjes së resë kompjuterike zbulon kërcënimet kur ato shfaqen në kohë reale, Motori Dinamik i Analizës Proaktive të Sjelljes ju mbron edhe kur jeni jashtë linje dhe shfletuesi ynë i sigurt i krijuar me porosi ofron siguri të lartë dhe mbrojtje të fortë kur bëni blerje dhe pagesa në internet. Ekziston një mbrojtje e sofistikuar me shtresa në kohë reale që monitoron kompjuterin kundër malware, duke mbajtur aplikacionin dhe të dhënat tuaja të sigurta.
Motori ynë i fuqishëm i skanimit ofron siguri kundër sulmeve malware të njohur dhe të panjohur, phishing dhe viruseve në kohë reale. eScan ISS është i pajisur me teknologji futuriste si Motori i Analizës së Sjelljes Proaktive (PBAE), Modeli Mësimor Jo Ndërhyrës (NILP), MicroWorld Winsock Layer (MWL) dhe shumë të tjera. Kontrolli i zgjuar prindëror mbron fëmijët tuaj nga kërcënimet në internet dhe përmbajtjet e padëshiruara.
Mbrojtje e avancuar kundër kërcënimeve të Ransomware