Showing all 22 results

All-In-One PC TOUCH – HP PRO ONE 600 G6 MULTI TOUCH – CORE I5- 10500 GEN 10 SIC CORE 6 X 3.10 GHZ – RAM 8 GB ddr4 – SSD nvme 256 GB – GRAFIKA UHD 630 4 GB SHARE COMETLAKE 5GT2 – MONITOR 22 INCH FULL HD IPS PANEL – MULTI TOUCH – WIFI – LAN – MAUS TASTJERE WIFI

☑ HP PRO ONE 600 G6 MULTI TOUCH
☑ CORE I5- 10500 GEN 10 SIX CORE 6x 3.10 GHZ
☑ RAM 8 GB ddr4
☑ SSD nvme 256 GB
☑ GRAFIKA UHD 630 4 GB SHARE COMETLAKE 5GT2
☑ MONITOR 22 INCH FULL HD IPS PANEL – MULTI TOUCH
☑ WIFI
☑ LAN

☑ MAUS TASTJERE WIFI

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

🏠
 Adresa rruga MINE PEZA
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL OPTIPLEX 3020– CORE I 5 GEN 4 – RAM 8 GB – HDD 128 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE – DVD RW

69.00

DELL OPTIPLEX 3020  Gjendje fizike shume te mire

– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 4 4950 3.3GHZ
RAM 8 GB ddr3 PC3- 12800
SSD 128 GB
GRAFIKA HD 1.7 GB SHARE
DVD -RW
USB 2.0
PORT VGA DVI
10 PORTA USB
LAN GIGABYTE
PS 2

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

-GARANCIA 6 MUAJ
ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga MINE PEZA
Nr kontakti 0692040300

DELL OPTIPLEX 3020– CORE I 5 GEN 4 – RAM 8 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA HD 1.7 GB SHARE – DVD RW

69.00

DELL OPTIPLEX 3020  Gjendje fizike shume te mire

– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 4 4950 3.3GHZ
RAM 8 GB ddr3 PC3- 12800
HDD 500 GB SATA 7200 RPM
GRAFIKA HD 1.7 GB SHARE
DVD -RW
USB 2.0
PORT VGA DVI
10 PORTA USB
LAN GIGABYTE
PS 2

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

-GARANCIA 6 MUAJ
ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga MINE PEZA
Nr kontakti 0692040300

DELL OPTIPLEX 9030 ALL IN ONE 23 INCH FULL HD IPS

🛒 DELL OPTIPLEX 9030 ALL IN ONE 23 INCH FULL HD IPS
(Performance si CORE I 7 Gjenerata 4 )
CORE I 5 GJENERATA 4 QUAD CORE 4590 3.3GHZ
Max Turbo Frequency 3.70 GHz
Intel® vPro™ Platform Eligibility Yes
Intel® Virtualization Technology (VT-x) Yes
RAM 8 GB DDR3
 HDD 500 GB
GRAFIKA INTEL 4600 2.2 GB SHARE
23” Wide Viewing Angle, Full HD 1920x 1080 resolution with anti-glare coating
 DVD RW – KOPJON CD DVD
☑ WIFI
BOKSE TE BRENDESHME SUBVUFER BASS
☑ KAMER FULL HD KAPAK MBULUS PER KAMEREN 
☑ MIKROFON
☑ HDMI Input Connector
☑ HDMI Output Connector
☑ DisplayPort Connector
☑ Memory Card Reader
USB 3.0,  4 COPE
LAN GIGABYTE
Power Supply Unit Internal; 180W up to 85% Efficient PSU (80 PLUS Bronze)
☑ Kembe me piston ulet ngrihet rrotullohet sipas pozicionit te punes
☑ MAUS TASTJERE TE REJA MEETION

🎫 WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
🛡 ANTIVIRUS I INSTALUAR

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga MINE PEZA
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL PRECISION 5810 WORKSTATION – XEON E5 1620 V3 – RAM 16 GB ECC – SSD 256 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA NVIDIA QUADRO K4200 4 GB DEDIKUAR

290.00

🛒 DELL PRECISION 5810 WORKSTATION
XEON E5 1620 V3 3.5GHZ
RAM 16 GB DDR4 ECC
SSD 256 GB
HDD 500 GB
GRAFIKA NVIDIA QUADRO K4200 4 GB DEDIKUAR DDR5 12 GB SHARE
DVD RW
 BOKSE TE BRENDESHME
12 PORTA USB
☑ USB 3.0
☑ FIREWIRE
☑ COM

 LAN GIGABYTE 1 COPE

🛡 ANTIVIRUS I INSTALUAR

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga MINE PEZA
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL PRECISION 5810 WORKSTATION – XEON E5 1620 V3 – RAM 32 GB ECC – SSD 256 GB – HDD 1 TB – GRAFIKA NVIDIA QUADRO M4000 8 GB DEDIKUAR

480.00

🛒 DELL PRECISION 5810 WORKSTATION
XEON E5 1620 V3 3.5GHZ
RAM 32 GB DDR4 ECC
SSD 256 GB
HDD 1 TB
GRAFIKA NVIDIA QUADRO M4000 8 GB DEDIKUAR DDR5 20 GB SHARE
DVD RW
 BOKSE TE BRENDESHME
12 PORTA USB
☑ USB 3.0
☑ FIREWIRE
☑ COM

 LAN GIGABYTE 1 COPE

🛡 ANTIVIRUS I INSTALUAR

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga MINE PEZA
☎️ Nr kontakti 0692040300

Sale!

FUJITSU SIEMENS CELSIUS W520 WORKSTATION – XEON QUAD CORE E3 – 1230 V2 3.3 GHZ – RAM 16 GB – SSD256 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA NVIDIA QUADRO K4200 4GB DDR5 – DVD

330.00

🛒 FUJITSU SIEMENS CELSIUS W520 WORKSTATION
INTEL XEON QUAD CORE E3 1230 V2
Max Turbo Frequency 3.7 GHz
4 CORE 8 Threads ( QUAD CORE )
Intel® vPro™ Platform Eligibility Yes
Intel® Hyper-Threading Technology Yes
Intel® Virtualization Technology (VT-x) Yes
RAM 16 GB DDR3
 HDD 500 GB
SSD 256 GB
GRAFIKA NVIDIA QUADRO K4200 4 GB DDR5 DEDIKUAR
DVD
 BOKSE TE BRENDESHME
12 PORTA USB
☑ USB 3.0
☑ COM
 LAN GIGABYTE 1 COPE

🎫 WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
🛡 ANTIVIRUS I INSTALUAR

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga MINE PEZA
☎️ Nr kontakti 0692040300

FUJITSU SIEMENS ESPRIMO E720 – CORE I 5 GEN 4 – RAM 8 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE

69.00

FUJITSU SIEMENS Esprimo E720

– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 4 4590 3.30 GHZ
RAM 8 GB ddr3 PC3- 12800
HDD 500 GB SATA 7200 RPM
GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE
USB 3.0
PORT VGA – DVI
10 PORTA USB
LAN GIGABYTE
PS 2

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

-GARANCIA 6 MUAJ
ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga MINE PEZA
Nr kontakti 0692040300

FUJITSU SIEMENS ESPRIMO E720 – CORE I 5 GEN 4 – RAM 8 GB – SSD 128 GB + HDD 500 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE

80.00

FUJITSU SIEMENS Esprimo E720

– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 4 4590 3.30 GHZ
RAM 8 GB ddr3 PC3- 12800
SSD 128 GB
HDD 500 GB SATA 7200 RPM
GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE
USB 3.0
PORT VGA – DVI
10 PORTA USB
LAN GIGABYTE
PS 2

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

-GARANCIA 6 MUAJ
ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga MINE PEZA
Nr kontakti 0692040300

FUJITSU SIEMENS ESPRIMO P720 – CORE I 5 GEN 4 – RAM 8 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE

59.00

FUJITSU SIEMENS Esprimo P720

– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 4 4590 3.30 GHZ
RAM 8 GB ddr3 PC3- 12800
HDD 500 GB SATA 7200 RPM
GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE
USB 3.0
PORT VGA – DVI
10 PORTA USB
LAN GIGABYTE
PS 2

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

-GARANCIA 6 MUAJ
ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga MINE PEZA
Nr kontakti 0692040300

FUJITSU SIEMENS X913 ALL IN ONE 23 INCH FULL HD IPS – ( Super Okazion ) MADE IN GERMANY

🇩🇪🇩🇪🇩🇪  MADE IN GERMANY – CILSIJA ME E LARTE NE BOTE 🇩🇪🇩🇪🇩🇪
🛒
FUJITSU SIEMENS X913 ALL IN ONE 23 INCH FULL HD IPS
☑ – – – SUPER SLIM – – – EKRAN PA KONTUR PLASTIKE, ESHTE DIREKT VEC XHAM MODELI I FUNDIT
☑
CORE I 5 GJENERATA 3 QUAD CORE 3470T 2.9GHZ  (4CPUs)
☑ Max Turbo Frequency 3.60 GHz
Intel® vPro™ Platform Eligibility Yes
Intel® Virtualization Technology (VT-x) Yes
☑ RAM 8 GB DDR3
☑ HDD 500 GB
☑ GRAFIKA INTEL HD 1.7 GB SHARE
☑ 23” Wide Viewing Angle, Full HD 1920x 1080 resolution with anti-glare coating
☑ WIFI
☑ BOKSE TE BRENDESHME
☑ DVI
☑
USB 3.0
☑ LAN GIGABYTE
☑ Power Supply Unit Internal; 180W up to 85% Efficient PSU (80 PLUS Bronze)

☑ – – – SUPER SLIM – – – EKRAN PA KONTUR PLASTIKE, DIREKT VEC XHAM, ESHTE MODELI ME I FUNDIT SI DIZAIN

☑ MAUS TASTJERE TE REJA

🎫 WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
🛡 ANTIVIRUS I INSTALUAR

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga MINE PEZA
☎️ Nr kontakti 0692040300

FUJITSU SIEMENS X923 ALL IN ONE 23 INCH FULL HD IPS – ( Super Okazion ) MADE IN GERMANY

🇩🇪🇩🇪🇩🇪  MADE IN GERMANY – CILSIJA ME E LARTE NE BOTE 🇩🇪🇩🇪🇩🇪
🛒
FUJITSU SIEMENS X923 ALL IN ONE 23 INCH FULL HD IPS
☑ – – – SUPER SLIM – – – EKRAN PA KONTUR PLASTIKE, ESHTE DIREKT VEC XHAM MODELI I FUNDIT
☑
CORE I 5 GJENERATA 4 QUAD CORE 4590T 2.9GHZ  (4CPUs)
☑ Max Turbo Frequency 3.60 GHz
Intel® vPro™ Platform Eligibility Yes
Intel® Virtualization Technology (VT-x) Yes
☑ RAM 8 GB DDR3
☑ HDD 500 GB
☑ GRAFIKA INTEL HD 2.2 GB SHARE
☑ 23” Wide Viewing Angle, Full HD 1920x 1080 resolution with anti-glare coating
☑ WIFI
☑ BOKSE TE BRENDESHME
☑ DVI
☑
USB 3.0
☑ LAN GIGABYTE
☑ Power Supply Unit Internal; 180W up to 85% Efficient PSU (80 PLUS Bronze)

☑ – – – SUPER SLIM – – – EKRAN PA KONTUR PLASTIKE, DIREKT VEC XHAM, ESHTE MODELI ME I FUNDIT SI DIZAIN

☑ MAUS TASTJERE TE REJA

🛡 ANTIVIRUS I INSTALUAR

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e MINE PEZA
☎️ Nr kontakti 0692040300

Sale!

HP ELITE 280 G2 – CORE I 5 GEN 6 – RAM 8 GB ddr4 – SSD 256 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE – DVD RW

225.00

HP ELITE 280 G2 99% SI I RI PAK MUAJ I PERDORUR

– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 6 6500 3.2GHZ
– Max Turbo Frequency 3,6 GHZ
– Intel® vPro™ Technology
– Cores 4
– Threads 4
RAM 8 GB ddr4
SSD 256 GB
GRAFIKA HD 530 4 GB SHARE
DVD -RW
USB 3.0
PORT COM
PORT DISPLAY 2 COPE
10 PORTA USB
LAN GIGABYTE
PS 2
WINDOWS 8 PRO STICKER OEM
free upgrade to windows 10

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

-GARANCIA 6 MUAJ
ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga MINE PEZA
Nr kontakti 0692040300

HP Elite 800 G1 – CORE I5 GEN 4 – RAM 8 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA 2.2 GB SHARE

155.00

CORE I 5 QUAD CORE GEN 4 4570 3.0 GHZ
Intel® vPro™ Technology Max Turbo Frequency 3.4 GHZ

 • RAM 8 GB ddr3
 • HDD 500 GB
 • Grafika HD 4600 2,2 GB SHARE
 • AUDIO HD
 • Bokse te brendshme
 • 12 Porta USB
 • LAN GIGABYTE
 • PORT COM
 • DISPLAY PORT
 • PS2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

HP Elite 800 G1 – INTEL G3320 GEN 4 – RAM 4 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA 2.2 GB SHARE

89.00

INTEL G3320 GEN4 3.0 GHZ

Intel® vPro™ Technology Max Turbo Frequency 3.4 GHZ

 • RAM 4 GB ddr3
 • HDD 500 GB
 • Grafika HD 4600 2,2 GB SHARE
 • AUDIO HD
 • Bokse te brendshme
 • 12 Porta USB
 • LAN GIGABYTE
 • PORT COM
 • DISPLAY PORT
 • PS2

WINDOWS 7 PRO OEM STICKER
Windows 10 pro fre upgrade

 Produktet tona kane me 6 muaj garanci dhe asistence teknike pas perfundimit te saj.

 Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

HP Z420 WORKSTATION – XEON HEXA CORE E5 – 2640 – RAM 16 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA e re SAPPHIRE RADEON NITRO+ RX 580 4GB GDDR5 12GB SHARE – DVD RW

🛒 HP Z420 WORKSTATION  ( GJENDJA FIZIKE SI TE RINJ )
INTEL XEON SIX CORE E5 2640 2.5GHZ  12CPUS
Max Turbo Frequency 3.7 GHz
6 CORE 12 Threads ( HEXA CORE )
Intel® vPro™ Platform Eligibility Yes
Intel® Hyper-Threading Technology Yes
Intel® Virtualization Technology (VT-x) Yes
RAM 16 GB DDR3  Error correction code memory (ECC memory)
SSD 256 GB
☑ HDD 500 GB
GRAFIKA e re ne kuti  SAPPHIRE RADEON NITRO+ RX 580 4GB
GDDR5 DUAL HDMI/ DVI-D/ DUAL DP 12 GB SHARE
DVD RW
 BOKSE TE BRENDESHME
12 PORTA USB
☑ USB 3.0
☑ FIREWIRE
☑ COM

 LAN GIGABYTE 1 COPE

🎫 WINDOWS 8 PRO OEM STICKER WIN 10 FREE UPGRADE
🛡 ANTIVIRUS I INSTALUAR

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga MINE PEZA
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP Z420 WORKSTATION – XEON HEXA CORE E5 – 2640 – RAM 16 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA NVIDIA QUADRO 4GB DEDIKUAR 12GB SHARE – DVD RW

🛒 HP Z420 WORKSTATION  ( GJENDJA FIZIKE SI TE RINJ )
INTEL XEON SIX CORE E5 2640 2.5GHZ  12CPUS
Max Turbo Frequency 3.7 GHz
6 CORE 12 Threads ( HEXA CORE )
Intel® vPro™ Platform Eligibility Yes
Intel® Hyper-Threading Technology Yes
Intel® Virtualization Technology (VT-x) Yes
RAM 16 GB DDR3
SSD 256 GB
GRAFIKA NVIDIA QUADRO K4200 4GB DEDIKUAR DDR5 12 GB SHARE
DVD RW
 BOKSE TE BRENDESHME
12 PORTA USB
☑ USB 3.0
☑ FIREWIRE
☑ COM

 LAN GIGABYTE 1 COPE

🎫 WINDOWS 8 PRO OEM STICKER WIN 10 FREE UPGRADE
🛡 ANTIVIRUS I INSTALUAR

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga MINE PEZA
☎️ Nr kontakti 0692040300

LENOVO ThinkCentre M93 – CORE I 5 GEN 4 – RAM 16 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE

115.00

LENOVO ThinkCentre M93  99% SI I RI PAK MUAJ I PERDORUR

– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 4 4670 3.2GHZ
– Max Turbo Frequency 3,6 GHZ
– Intel® vPro™ Technology
– Cores 4
– Threads 4
RAM 16 GB ddr3 PC3- 12800
SSD 256 GB SATA 7200 RPM
GRAFIKA HD 4600 2.2 GB SHARE
USB 3.0
PORT DISPLAY 2 COPE
10 PORTA USB
LAN GIGABYTE
PS 2

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

-GARANCIA 6 MUAJ
ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga MINE PEZA
Nr kontakti 0692040300

LENOVO ThinkCentre M93 – CORE I 5 GEN 4 – RAM 8 GB – SSD 128 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE – DVD RW

99.00

LENOVO ThinkCentre M93  99% SI I RI PAK MUAJ I PERDORUR

– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 4 4670 3.2GHZ
– Max Turbo Frequency 3,6 GHZ
– Intel® vPro™ Technology
– Cores 4
– Threads 4
RAM 8 GB ddr3 PC3- 12800
SSD 128 GB
GRAFIKA HD 4600 2.2 GB SHARE
DVD -RW
USB 3.0
PORT DISPLAY 2 COPE
10 PORTA USB
LAN GIGABYTE
PS 2
WINDOWS 7 PRO STICKER OEM
free upgrade to windows 10

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

-GARANCIA 6 MUAJ
ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga MINE PEZA
Nr kontakti 0692040300

LENOVO ThinkCentre M93 – CORE I 5 GEN 4 – RAM 8 GB – SSHD 500 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE – DVD RW

95.00

LENOVO ThinkCentre M93  99% SI I RI PAK MUAJ I PERDORUR

– CORE I 5 QUAD CORE
– Gen 4 4670 3.2GHZ
– Max Turbo Frequency 3,6 GHZ
– Intel® vPro™ Technology
– Cores 4
– Threads 4
RAM 8 GB ddr3 PC3- 12800
SSHD 500 GB SATA 7200 RPM
GRAFIKA HD 4600 2.2 GB SHARE
DVD -RW
USB 3.0
PORT DISPLAY 2 COPE
10 PORTA USB
LAN GIGABYTE
PS 2
WINDOWS 7 PRO STICKER OEM
free upgrade to windows 10

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

-GARANCIA 6 MUAJ
ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga MINE PEZA
Nr kontakti 0692040300

PC GAMING – Intel XEON E5-1620 v4 – RAM 16 GB DDR4 – SSD 256 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA SAPHIRE NITRO + 4 GB DEDIKUAR

PC workstation
Kasa – Kolink COID
Exone D3417-B2

– Intel XEON  E3-1220 v6
– SIX CORE 12 THREATS
– Max Turbo Frequency 3,6 GHZ
– Intel® vPro™ Technology
– Cores 4
– Threads 8
RAM 16 GB ddr4 Me ftofje dhe drita LED
SSD 256 GB Samsung evo pro
HDD 500 GB
GRAFIKA SAPPHIRE RADEON NITRO+ RX 580 4GB GDDR5 DUAL HDMI/ DVI-D/ DUAL DP
USB 3.0
PORT COM
HDMI
10 PORTA USB
LAN GIGABYTE
WINDOWS 8 PRO STICKER OEM
free upgrade to windows 10

Produkt I prodhuar ne Gjermani – MADE IN GERMANY

-GARANCIA 6 MUAJ
ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
– Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Adresa rruga MINE PEZA
Nr kontakti 0692040300