Showing all 41 results

DELL LATITUDE E 3380 – Intel GEN7 4415u – RAM 4 GB ddr4 – SSD 128 GB – GRAFIKA HD 610 2.2 GB – CAMERA – WIFI – HDMI – SUPER I HOLL

165.00

🛒 DELL LATITUDE E3380
– Intel GEN7 4415u 2,3GHZ (4 CPUs)
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB DDR 4
– SSD 128 GB
– GRAFIKA HD 610 2.2 GB SHARE
☑ MONITOR 13.3 INCH 1360×768
☑ WLED FULL HD backlight – Anti glare
☑ MONITOR ME SHTRESE MBROJTESE PER SYTE
☑
 USB 3.0
☑ HDMI
☑ SIM CART

☑ SD CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ KAMER HD
☑ BATERI NE GJENDJE SHUME TE MIRE
( Krijuar qe baterija te mbaj gjate )
☑ GJENDJE FIZIKE GRADA A, 10 NGA 10 PIKE TE MUNDESHME
( Pothuajse te pa perdorur, pa asnje shenje perdorimi )
☑ Karikues ORIGJINAL
☑ WIN 10 PRO STICKER – FREE UPGRATE WIN 11

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL LATITUDE E 3380 – Intel GEN7 4415u – RAM 8 GB ddr4 – SSD 128 GB – GRAFIKA HD 610 2.2 GB – CAMERA – WIFI – HDMI – SUPER I HOLL

185.00

🛒 DELL LATITUDE E3380
– Intel GEN7 4415u 2,3GHZ (4 CPUs)
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB DDR 4
– SSD 128 GB
– GRAFIKA HD 610 2.2 GB SHARE
☑ MONITOR 13.3 INCH 1360×768
☑ WLED FULL HD backlight – Anti glare
☑ MONITOR ME SHTRESE MBROJTESE PER SYTE
☑
 USB 3.0
☑ HDMI
☑ SIM CART

☑ SD CARDREADER
☑ LAN GIGABYTE
☑ BLUETOOTH
☑ KAMER HD
☑ BATERI NE GJENDJE SHUME TE MIRE
( Krijuar qe baterija te mbaj gjate )
☑ GJENDJE FIZIKE GRADA A, 10 NGA 10 PIKE TE MUNDESHME
( Pothuajse te pa perdorur, pa asnje shenje perdorimi )
☑ Karikues ORIGJINAL
☑ WIN 10 PRO STICKER – FREE UPGRATE WIN 11

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL LATITUDE E 5270 – CORE I 5 GEN6 – RAM 4 GB DDR4 – SSD 256 GB – GRAFIKA HD 520 2.2 GB SHARE – WIFI – WEBCAM – TASTJER ME DRIT LED – SUPER I HOLLE

320.00

🛒 DELL LATITUDE E 5270
– CORE I 5 GJENERATA 6 6200U  2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 3 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB
– SSD M2 256 GB
– GRAFIKA INTEL HD 520 2.2 GB SHARE
MONITOR 12.5 INCH HD
Rezulucion 1920×1080
LED backlight – Anti glare
MIC
☑ VGA
☑ HDMI
3G SIM CARD
 USB 3.0
☑ BLUETOOTH
 LEXUES KARTASH SD
TASTJERE ME DRITE LED
BATERI NE GJENDJE SHUME TE MIRE
☑ KAMER

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL LATITUDE E 5440 – CORE I 5 GEN4 – RAM 4 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA 2.2 GB – CAMERA – DVD WR – WIFI – HDMI

240.00

🛒 DELL LATITUDE E5440
– CORE I 5 GJENERATA 4 4310M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB DDR 3L 12800
– SSD 256 GB M SATA SUPER I SHPEJTE
– GRAFIKA HD 4400 2.2 GB SHARE
MONITOR 14 INCH 1366×768
 WLED HD backlight – Anti glare
 USB 3.0
 HDMI
☑ DVD RW
 Mini DisplayPort
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
KAMER

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Sale!

DELL LATITUDE E 5450 – CORE I 5 GEN5 – RAM 4 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA 2.2 GB – CAMERA – FINGERPRINT – WIFI – HDMI

280.00

🛒 DELL LATITUDE E5450
– CORE I 5 GJENERATA 5 5300U 2,29GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB DDR 3L 12800
– SSD 256 GB M SATA SUPER I SHPEJTE
– GRAFIKA HD 5500 2.2 GB SHARE
MONITOR 14 INCH 1920×1080
WLED FULL HD backlight – Anti glare
 USB 3.0
 HDMI
☑ 4G SIM CART
☑ DRITE NE TASTJERE
FINGERPRINT
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
KAMER HD

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL LATITUDE E 5470 – CORE I 5 GEN6 – RAM 4 GB DDR4 – SSD 256 GB – GRAFIKA HD 520 2.2 GB SHARE – WIFI – WEBCAM – TASTJER ME DRIT LED – SUPER I HOLLE

320.00

🛒 DELL LATITUDE E 5470
– CORE I 5 GJENERATA 6 6200U  2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 3 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB
– SSD M2 256 GB
– GRAFIKA INTEL HD 520 2.2 GB SHARE
MONITOR 14 INCH HD
Rezulucion 1920×1080
LED backlight – Anti glare
MIC
☑ VGA
☑ HDMI
3G SIM CARD
 USB 3.0
☑ BLUETOOTH
 LEXUES KARTASH SD
TASTJERE ME DRITE LED
BATERI NE GJENDJE SHUME TE MIRE
☑ KAMER

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL LATITUDE E 6540 15.6 INCH FULL HD – CORE I 5 GEN4 – RAM 12 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA ATI RADEON MARS XTX HD 8790 – CAMERA – WIFI – HDMI – LAPTOP PER GRAFIK DIZAIN

370.00

🛒 DELL LATITUDE E6540
– CORE I 5 GJENERATA 4 4200M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 12 GB DDR 3L 12800
– SSD 256 GB M SATA SUPER I SHPEJTE
– GRAFIKA HD 4400 2.2 GB SHARE
– GRAFIKA ATI RADEON MARS XTX HD 8790 2 GB DEDIKUAR
MONITOR 15.6 INCH 1920×1080
 WLED HD backlight – Anti glare
 USB 3.0
 HDMI
 Mini DisplayPort
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
 KAMER
4G

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL LATITUDE E 6540 15.6 INCH FULL HD – CORE I 5 GEN4 – RAM 16 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA ATI RADEON MARS XTX HD 8790 – CAMERA – WIFI – HDMI – LAPTOP PER GRAFIK DIZAIN

390.00

🛒 DELL LATITUDE E6540
– CORE I 5 GJENERATA 4 4200M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 16 GB DDR 3L 12800
– SSD 256 GB M SATA SUPER I SHPEJTE
– GRAFIKA HD 4400 2.2 GB SHARE
– GRAFIKA ATI RADEON MARS XTX HD 8790 2 GB DEDIKUAR
MONITOR 15.6 INCH 1920×1080
 WLED HD backlight – Anti glare
 USB 3.0
 HDMI
 Mini DisplayPort
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
 KAMER
4G

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL LATITUDE E 6540 15.6 INCH FULL HD – CORE I 5 GEN4 – RAM 8 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA ATI RADEON MARS XTX HD 8790 – CAMERA – WIFI – HDMI – LAPTOP PER GRAFIK DIZAIN

350.00

🛒 DELL LATITUDE E6540
– CORE I 5 GJENERATA 4 4200M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB DDR 3L 12800
– SSD 256 GB M SATA SUPER I SHPEJTE
– GRAFIKA HD 4400 2.2 GB SHARE
– GRAFIKA ATI RADEON MARS XTX HD 8790 2 GB DEDIKUAR
MONITOR 15.6 INCH 1920×1080
 WLED HD backlight – Anti glare
 USB 3.0
 HDMI
 Mini DisplayPort
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
 KAMER
4G

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL LATITUDE E 7240 – CORE I 5 GEN4 – RAM 4 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA 2.2 GB – CAMERA – WIFI – HDMI

240.00

🛒 DELL LATITUDE E7240
– CORE I 5 GJENERATA 4 4200M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB DDR 3L 12800
– SSD 256 GB M SATA SUPER I SHPEJTE
– GRAFIKA HD 4400 2.2 GB SHARE
 MONITOR 12,5 INCH 1366×768
 WLED HD backlight – Anti glare
 USB 3.0
 HDMI
 Mini DisplayPort
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
KAMER

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

DELL LATITUDE E 7440 – CORE I 5 GEN4 – RAM 4 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA 2.2 GB – CAMERA – WIFI – HDMI

240.00

🛒 DELL LATITUDE E7440
– CORE I 5 GJENERATA 4 4310M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB DDR 3L 12800
– SSD 256 GB M SATA SUPER I SHPEJTE
– GRAFIKA HD 4400 2.2 GB SHARE
MONITOR 13,3 INCH 1366×768
 WLED HD backlight – Anti glare
 USB 3.0
 HDMI
 Mini DisplayPort
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
KAMER

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Out Of Stock

DELL LATITUDE E 7450 – CORE I 7 GEN5 – RAM 8 GB – SSD 240 GB I RI – GRAFIKA 2.2 GB – CAMERA – WIFI – HDMI – SUPER SLIM – FULL HD – GRADA AAA+ SI I RI

350.00

🛒 DELL LATITUDE E7450
– CORE I 7 GJENERATA 5 5600 2,6GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB DDR 3L 12800
– SSD 240 GB I RI I PA PERDORUR
– GRAFIKA HD 5500 2.2 GB SHARE
MONITOR 14 INCH 1920×1080 FULL HD
 WLED HD backlight – Anti glare
 USB 3.0
HDMI
 Mini DisplayPort
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
KAMER
DRITE NE TASTJERE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

FUJITSU SIEMENS CELSIUS WORKSTATION – CORE I 7 GEN4 MQ – RAM 16 GB – SSD 240 GB – GRAFIKA QUADRO 2 GB DEDIKUAR – WIFI – DVDRW

430.00

🛒 FUJITSU SIEMENS WORKSTATION  GJENDJA FIZIKE SI TE RINJ
– CORE I 7 GJENERATA 4 4800 MQ 2,7GHZ
– QUAD CORE 8 CPUS
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 16 GB
– SSD I RI 240 GB
– GRAFIKA NVIDIA QUADRO K2100 2 GB DEDIKUAR DDR5 10 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH  FULL HD IPS VIVID COLOUR
LED backlight – Anti glare
 BLUETOOTH
☑ WIFI DUAL BAND
☑ AUDIO HD
DISPLAY
 USB 3.0
LEXUES KARTASH SD
☑ VGA
☑ DVD ROM

☑ LAN GIGABYTE
☑ TASTJER NUMERIKE
BATERI 100% SI E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Sale!

FUJITSU SIEMENS E752 – I 5 GEN 2, RAM 4 GB (JO I PERDORUR, VITRINE)

185.00

🛒 FUJITSU SIEMENS E752
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH HD Crystal View
Rezulucion 1600×900
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
MIC
☑ DISPLAY
☑ VGA
 3G
 USB 3.0
SERIAL
☑ E-SATA
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

FUJITSU SIEMENS E752 – I 5 GEN 2, RAM 8 GB (JO I PERDORUR, VITRINE)

205.00

🛒 FUJITSU SIEMENS E752
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH HD Crystal View
Rezulucion 1600×900
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
MIC
☑ DISPLAY
☑ VGA
 3G
 USB 3.0
SERIAL
☑ E-SATA
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

FUJITSU SIEMENS E752 – I 5 GEN 3, RAM 8 GB (JO I PERDORUR, VITRINE)

220.00

🛒 FUJITSU SIEMENS E752
– CORE I 5 GJENERATA 3 3320M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4000 1.7 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH HD Crystal View
Rezulucion 1600×900
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
MIC
☑ DISPLAY
☑ VGA
 3G
 USB 3.0
SERIAL
☑ E-SATA
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK E554 – CORE I 5 GEN4 – RAM 4 GB – HDD 320 GB – GRAFIKA 2.2 GB – WIFI – HDMI – SUPER SLIM – FULL HD

250.00

🛒 FUJITSU SIEMENS E752
– CORE I 5 GJENERATA 4 4210M 2,6GHZ (4 CPUs)
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4600 2,2 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH FULL HD Crystal View
☑ Rezulucion 1920×1080
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
 MIC
☑ DISPLAY
☑ VGA
 3G
 USB 3.0
☑ SERIAL
☑ E-SATA
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE

FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK E754 – CORE I 7 GEN4 MQ – RAM 16 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA 2.2 GB – WIFI – HDMI – SUPER SLIM – FULL HD KRISTAL

385.00

🛒 FUJITSU SIEMENS E754
– CORE I 7 GJENERATA 4 4800 MQ  QUAD CORE 2,6GHZ (8 CPUs)
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 16 GB
– SSD 240 GB
– GRAFIKA HD 4600 2,2 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH FULL HD Crystal View
☑ Rezulucion 1920×1080
 LED backlight – Anti glare
BATERI DOPJO
 MIC
☑ DISPLAY
☑ VGA
 3G
 USB 3.0
☑ SERIAL
☑ E-SATA
☑ KAMER
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE

Sale!

HP 250 G5 – CORE I 3 GEN5 – RAM 4 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB – WIFI

240.00

🛒 HP 250 G2
– CORE I 3 GJENERATA 5 5005U 2,2GHZ
– QUAD CORE
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB
– SSD 256 GB
– GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH HF
LED backlight – Anti glare
WEBCAMER HD
 BLUETOOTH
☑ AUDIO HD
HDMI
 USB 3.0
LEXUES KARTASH SD
☑ VGA

TASTJERE NUMERIKE
BATERI E RE DHURATE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Sale!

HP ELITE BOOK 2570 P – CORE I 5 GEN3 – RAM 4 GB – HDD 320 GB – GRAFIKA 1.7 GB – DVD RW – WIFI – DOPJO BATERY

155.00

🛒 HP ELITE BOOK 2570 P
– CORE I 5 GJENERATA 3 3320M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4000 1.7 GB SHARE
MONITOR 12.5 INCH 1366×768
 LED backlight – Anti glare
 DVD
 DISPLAY
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
DOPJO BATERY

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

WEBSITI JONE http://kapidani.com/
https://www.instagram.com/pccserviceal/

🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP ELITE BOOK 840 G1 – CORE I 5 GEN4 – RAM 8 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA 2.2 GB – CAMERA – FINGERPRINT – WIFI – MONITOR TOUCH

300.00

🛒 HP ELITE BOOK 840 G1
– CORE I 5 GJENERATA 4 4210U 2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB DDR 3L 12800
– SSD 256 GB  SUPER I SHPEJTE
– GRAFIKA HD  2.2 GB SHARE
MONITOR ME PREKJE – TUCHSCREAN
MONITOR 14 INCH HD+ 1600×900
WLED HD backlight – Anti glare
 USB 3.0
DISPLAY PORT
☑ 4G SIM CART
☑ VGA
FINGERPRINT
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
KAMER HD

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP ELITE BOOK 840 G3 – CORE I 5 GEN6 – RAM 4 GB DDR4 – SSD 128 GB – GRAFIKA HD 520 2.2 GB SHARE – WIFI – WEBCAM – BATERI E RE – TASTJER ME DRIT LED – SUPER I HOLLE ALUMIN

320.00

🛒 HP ELITE BOOK 840 G3
– CORE I 5 GJENERATA 6 6200U  2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 3 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB
– SSD M2 128 GB
– GRAFIKA INTEL HD 520 2.2 GB SHARE
MONITOR 14 INCH HD
Rezulucion 1920×1080
LED backlight – Anti glare
MIC
☑ DISPLAY
☑ VGA
3G SIM CARD
 USB 3.0
☑ BLUETOOTH
☑ FINGERPRINT
 LEXUES KARTASH SD
TASTJERE ME DRITE LED
BATERI E RE ( JO BATERI E PERDORUR )
☑ KAMER

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP ELITE BOOK 850 G1 – CORE I 5 GEN4 – RAM 8 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA 2.2 GB – CAMERA – FINGERPRINT – WIFI

290.00

🛒 HP ELITE BOOK 850 G1
– CORE I 5 GJENERATA 4 4200U 2,3GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB DDR 3L 12800
– HDD 500 GB
– GRAFIKA HD 4400 2.2 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH HD+ 1600×900
WLED HD backlight – Anti glare
 USB 3.0
DISPLAY PORT
☑ 4G SIM CART
☑ VGA
FINGERPRINT
 SMART CARDREADER
 LAN GIGABYTE
 BLUETOOTH
KAMER HD
☑ TASTJERE ME DRITE LED
☑ BATERI EKSELENTE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP ELITE BOOK 8560B – CORE I 5 GEN2 – RAM 4 GB – HDD 320 GB – GRAFIKA 1.7 GB – DVD RW – WIFI

220.00

🛒 HP ELITE BOOK 8560 P
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH HD
Rezulucion 1600×900
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
MIC
☑ DISPLAY
☑ VGA
 3G
 USB 3.0
SERIAL
☑ E-SATA
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE
☑ KOMPLET ALUMIN TEPER REZISTENT

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP ELITE BOOK 8760w WORKSTATION – CORE I 5 GEN2 – RAM 16 GB – SSD I RI 240 GB – GRAFIKA ATI RADEON FIRE PRO M5950 4.8 GB – DVD RW – WIFI

370.00

🛒 HP ELITE BOOK 8760 W WORKSTATION
– CORE I 5 GJENERATA 2 2620M 2,7GHZ  QUAD CORE
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 16 GB
– SSD 240 GB
– GRAFIKA  ATI RADEON FIRE PRO M5950 1 GB DEDIKUAR 4.8 GB SHARE
MONITOR 17.3 INCH HD
Rezulucion 1920×1080
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
MIC
☑ FINGERPRINT HAPET ME SHENJE GISHTI
☑ VGA
 3G
 USB 3.0
DISPLAY
☑ E-SATA
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE
☑ KOMPLET ALUMIN EKSTREMISHT REZISTENT

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Sale!

HP PRO BOOK 640 G1 – CORE I 5 GEN4 – RAM 8 GB – SSD 120 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB – WIFI

229.00

🛒 HP PRO BOOK 640 G1  GJENDJA FIZIKE SI TE RINJ
– CORE I 5 GJENERATA 4 4210M 2,6GHZ
– QUAD CORE
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– SSD I RI PNY  120 GB
– GRAFIKA HD 4600  2.2 GB SHARE
MONITOR 14 INCH HF
LED backlight – Anti glare
 BLUETOOTH
☑ AUDIO HD
DISPLAY
 USB 3.0
LEXUES KARTASH SD
☑ VGA

☑ LAN GIGABYTE
BATERI 100% SI E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP PRO BOOK 6560B – CORE I 5 GEN2 – RAM 4 GB – HDD 320 GB – GRAFIKA 1.7 GB – DVD RW – WIFI – KAMER

185.00

🛒 HP PRO BOOK 6570B
– CORE I 5 GJENERATA 2 2520M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH HD
Rezulucion 1600×900
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
MIC
☑ DISPLAY
☑ VGA
 3G
 USB 3.0
SERIAL
☑ E-SATA
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP PROBOOK 250 G5 – CORE I 5 GEN6 – RAM 8 GB ddr4 – SSD 256 GB – GRAFIKA 4 GB – DVD RW – WIFI – CAMER

350.00

🛒 HP PROBOOK 250 G5
– CORE I 5 GJENERATA 6 6200u 2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB ddr4
– SSD 256 GB nvme m2
– GRAFIKA HD 520 4 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH HD
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
WEBCAMER
 BLUETOOTH
☑ AUDIO HD
 3G
 USB 3.0
LEXUES KARTASH SD
☑ VGA
☑ HDMI

TASTJERE NUMERIKE
SUPER I HOLLE
BATERI E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP PROBOOK 450 G2 – CORE I 5 GEN5 – RAM 8 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA ATI R5 6 GB – DVD RW – WIFI – CAMER

385.00

🛒 HP PROBOOK 450 G2
– CORE I 5 GJENERATA 5 5200U 2,2GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB ddr4
– SSD 256 GB
– GRAFIKA HD 5500 4 GB SHARE
– GRAFIKA DEDIKUAR AMD RADEON R5 M255 2GB DEDIKUAR 6GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH HF
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
WEBCAMER HD
 BLUETOOTH
☑ AUDIO HD
 3G
 USB 3.0
 LEXUES KARTASH SD
☑ DISPLAY PORT
☑ VGA
☑ HDMI

TASTJERE NUMERIKE
FINGERPRINT
BATERI NE GJENDJE TE MIRE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP PROBOOK 650 G1 – CORE I 5 GEN4 – RAM 8 GB – SSD 128 GB – GRAFIKA 2.2 GB – DVD RW – WIFI – CAMER (JO I PERDORUR, VITRINE)

290.00

🛒 HP PROBOOK 650 G1
– CORE I 5 GJENERATA 4 4300M 2,6GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– SSD 128 GB
– GRAFIKA HD 4600 2.2 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH FULL HD 1920 x 1080
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
WEBCAMER HD
 BLUETOOTH
☑ AUDIO HD
 3G
 USB 3.0
 LEXUES KARTASH SD
☑ DISPLAY PORT
☑ VGA
☑ PORT COM

 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

HP PROBOOK 850 G3 – CORE I 5 GEN6 – RAM 8 GB ddr4 – SSD 256 GB – GRAFIKA 4 GB – DVD RW – WIFI – CAMER (JO I PERDORUR, VITRINE)

450.00

🛒 HP PROBOOK 850 G3
– CORE I 5 GJENERATA 6 6200M 2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB ddr4
– SSD 256 GB
– GRAFIKA HD 520 4 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH FULL HD 1920 x 1080
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
WEBCAMER HD
 BLUETOOTH
☑ AUDIO HD
 3G
 USB 3.0
 LEXUES KARTASH SD
☑ DISPLAY PORT
☑ VGA
☑ PORT COM

TASTJERE NUMERIKE ME DRITA LED
FINGERPRINT
 BATERI POTHUAJSE E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Sale!

HP WORKSTATION ZBOOK 15 G2 – CORE I 7 GEN4 – RAM 16 GB – SSD 240 GB – GRAFIKA QUADRO 2 GB DEDIKUAR – WIFI

430.00

🛒 HP WORKSTATION ZBOOK 15 G2  GJENDJA FIZIKE SI TE RINJ
– CORE I 7 GJENERATA 4 4810MQ 2,8GHZ
– QUAD CORE 8 CPUS
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 16 GB
– SSD I RI 240 GB
– GRAFIKA NVIDIA QUADRO K2100 2 GB DEDIKUAR DDR5 10 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH  FULL HD IPS VIVID COLOUR
LED backlight – Anti glare
 BLUETOOTH
☑ WIFI DUAL BAND
☑ AUDIO HD
DISPLAY
 USB 3.0
LEXUES KARTASH SD
☑ VGA

☑ LAN GIGABYTE
☑ TASTJER NUMERIKE ME DRITA LED
BATERI 100% SI E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Sale!

LENOVO THINKPAD T460 ULTRABOOK – CORE I 5 GEN6 – RAM 16 GB DDR4 – SSD 256 GB – GRAFIKA SKYLAKE GT2 HD 520 8.2 GB SHARE – WIFI – WEBCAM – TASTJER ME DRIT LED – SUPER I HOLLE – TOUCH SCREEN – PRODUKT VITRINE JO I PERDORUR

350.00

🛒 LENOVO THINKPAD T460 ULTRABOOK – PRODUKT VITRINE JO I PERDORUR
– CORE I 5 GJENERATA 6 6300U  2X QUAD CORE  2,4GHZ
– Max Turbo Frequency 3 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 16 GB DDR4
– SSD 256 GB
– GRAFIKA INTEL SKYLAKE HD 520 8.2 GB SHARE
MONITOR 14 INCH FULL HD
Rezulucion 1920×1080
LED backlight – Anti glare
KAMER A low-light sensitive 720p HD
☑ MINI DISPLAY PORT
☑ HDMI
WIFI DUAL BAND
USB 3.0
 LEXUES KARTASH SD
TASTJERE ME DRITE LED
BATERI NE GJENDJE SHUME TE MIRE
☑ KARIKUES ORIGJINAL

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

NEC VersaPro VK20E-M Te Ripaketuar nga Fabrika – INTEL CEL 2950M GEN 4 – RAM 4 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA HD 2.2 GB SHARE – WIFI – HDMI – USB 3.0 – PORT COM

210.00

Te ripaketuar nga Fabrika NE KUTI – Made In Japan
🛒
NEC VersaPro VK20E-M
– INTEL CEL 2950M GEN 4 2.0 GHZ
– RAM 4 GB ddr3
– HDD 500 GB
– GRAFIKA HD  2.2 GB SHARE
MONITOR 15.6 INCH HD 1366×768
 LED backlight – Anti glare
 WIFI
USB 3.0
PORT COM *RS232
 HDMI
 LAN GIGABIT
VGA
 MIKROFON per te folur ne Skype
 LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
BATERI EKSELENTE
☑ WINDOWS 8 LICENS DIXHITALE NE BIOS I PREINSTALUAR

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

SAMSUNG 400B – CORE I 5 GEN2 – RAM 8 GB – HDD 500 GB – GRAFIKA 1 GB DEDIKUAR – WIFI – HDMI

165.00

SAMSUNG 400B
– CORE I 5 GJENERATA 2 2410M 2,3GHZ
– Max Turbo Frequency 2,9 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– HDD 500 GB
– GRAFIKA HD 3000 1.7 GB SHARE
– NVIDIA QUARDO NVS 4200M 1 GB DEDIKUAR
☑ MONITOR 14,1 INCH HD 1600×900
☑ LED backlight – Anti glare
☑ DVD
☑ WIFI
☑ WEBCAMERA
☑ USB 3.0
☑ HDMI
☑ VGA
☑ LAN GIGABIT
☑ FIREWIRE 1394
☑ FINGERPRINT Hapet me shenje gishti
☑ BLUETOOTH
☑ MIKROFON per te folur ne Skype
☑ LEXUES KARTASH APARATI FOTOGRAFIK
☑ E – SATA
☑ 3G SIM KART UMTS
☑ WINSOWS 7 Sticker OEM – Free upgrade to windows 10

SONY VAIO SVE1713F1EW 17.3 INCH – CORE I 7 GEN3 – RAM 8 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA RADEON 1 GB DEDIKUAR – WIFI – HDMI

350.00

🛒 SONY VAIO SVE1713F1EW
– CORE I 7 GJENERATA 3 3540  QUAD CORE 3 GHZ (4 CPUs)
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– SSD 240 GB I RI
– GRAFIKA RADEON HD 7500M-7600M 1 GB DEDIKUAR 5 GB SHARE
MONITOR 17.3 INCH HD
☑ Rezulucion 1600×900
 LED backlight – Anti glare
BATERI NE GJENDJE EKSELENTE
 MIC
☑ HDMI
☑ VGA
☑ BLUETOOTH

 USB 3.0
☑ SERIAL
☑ KAMER
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE

Sale!

TOSHIBA PORTEGE Z20T-2 – CORE M 5Y71 – RAM 8 GB – SSD 256 GB – GRAFIKA 4 GB SHARE – WIFI – DUAL KAMERA – TOUCH SCREAN

250.00

🛒 TOSHIBA PORTEGE Z20T-2  TOUCH
– CORE CORE M 5Y71 1,4GHZ (4 CPUS)
– QUAD CORE
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– SSD NVME 256 GB
– GRAFIKA HD 5300 4 GB SHARE 1920X1080
MONITOR 13 INCH TOUCH SCREEN
FULL HD IPS VIVID COLOUR
LED backlight – Anti glare
☑ PEN PER TE SHKRUAR NE EKRAN
 BLUETOOTH
☑ WIFI
☑ DUAL CAMERA
☑ 5MP KAMERA FRONTALE , FULL HD KAMERA NGA PAS

☑ AUDIO HD CONEXANT
HDMI DHE MIKRO HDMI
 USB 3.0
LEXUES KARTASH SD
☑ WIRELES
☑ VGA

☑ LAN GIGABYTE
☑ TASTJER ME DRITA LED
BATERI GJENDJE SHUME E MIRE DOPJO
☑ WINDOUS 8

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Toshiba Tecra R 850 – CORE I 5 GEN2 – RAM 4 GB – HDD 320 GB – GRAFIKA 1.7 GB – DVD RW – WIFI – CAMER (JO I PERDORUR, VITRINE)

199.00

🛒 TOSHIBA TECRA R850
– CORE I 5 GJENERATA 3 3320M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 4 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4000 1.7 GB SHARE
 MONITOR 15.6 INCH HD
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
 WEBCAMER
 BLUETOOTH
☑ AUDIO SRS Premium Sound 3D
 3G
 USB 3.0
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300

Toshiba Tecra R 950 – CORE I 5 GEN3 – RAM 8 GB – HDD 320 GB – GRAFIKA 1.7 GB – DVD RW – WIFI – CAMER (JO I PERDORUR, VITRINE)

235.00

🛒 TOSHIBA TECRA R950
– CORE I 5 GJENERATA 3 3320M 2,5GHZ
– Max Turbo Frequency 3,2 GHZ
– Intel® Hyper-Threading Technology
– RAM 8 GB
– HDD 320 GB
– GRAFIKA HD 4000 1.7 GB SHARE
 MONITOR 15.6 INCH HD
 LED backlight – Anti glare
 DVD RW
 WEBCAMER
 BLUETOOTH
☑ AUDIO SRS Premium Sound 3D
 3G
 USB 3.0
 LEXUES KARTASH SD
 TASTJERE NUMERIKE
 BATERI POTHUAJSE E RE

🇩🇪 IMPORTUAR NGA GERMANY

📜 – GARANCIA 6 MUAJ
🛠 ASISTENCE TEKNIKE DHE PAS PERFUNDIMIT TE SAJ.
📃 – Cdo produkt shoqerohet me fature te regullt TVSH

🚛🇦🇱👍 TRANSPORT ne te gjithe SHQIPRINE BRENDA 24 OREVE EKSPRES 👍🇦🇱

Na ndiqni ne mediat sociale

https://www.facebook.com/PCCService/
https://www.instagram.com/pccserviceal/
🏠 Adresa rruga e Dibres 150 merta prane Medresese
☎️ Nr kontakti 0692040300