Showing all 7 results

AICHESON S18 Laptop Cooling Pad 4 Fans Adjustable 10 Inch to 17.3 Inch Notebook Cooler, Blue Light, CMIMI 1800 LEKE

L15

1- Performance teper efikase 2 fane te medhenj dhe 2 fane te vegjel me shpejtesi 1500 RPM me 6 nivele ftohje.
2- Nuk shkakton zhurme gjate rotullimit.
3- Paned kontrolli dixhital, Drite led blu ne fan.
4- Dizajni Ergonomik 5 cilësime të rregullueshme të lartësisë.
5- Perballon laptop te madhesive te ndryshem nga 10inch deri ne 17.3 inch.
6- Ndihmon qendrimin drejte para laptopit per persona qe kane probleme me qafen dhe shpinen gjate qendrimit gjate para laptopit.

Cooling Pad 638 – CMIMI 1200 LEKE

L10
 • Colour: Black
 • Material: Metal mesh,plastic,Rubber
 • Weight: 786g
 • Product dimensions: 392 x 266 x 67mm (W/D/H)
 • Fan Dimension: 140 x 140 x 15mm
 • Fan Speed: 1200RPM
 • Fan noise: 15~17.5dB (A)
 • Bearing Type: Hydro Bearing
 • Voltage Range: 4.5 – 5.5V
 • 14 cm Fan, Large Air Flow, Silent.
 • Two Port USB Hub, Meet USB Devices Use Requirement.
 • Five Angle Support, Ergonomic Design, With The Use Of More Comfortable Feeling.
 • Unique Non-Slip Technology, Ensure That The Notebook Use safety.

Cooling Pad 638 2 FAN – CMIMI 1400 LEKE

L12
 • Colour: Black
 • Material: Metal mesh,plastic,Rubber
 • Weight: 786g
 • Product dimensions: 392 x 266 x 67mm (W/D/H)
 • Fan Dimension: 140 x 140 x 15mm
 • Fan Speed: 1200RPM
 • Fan noise: 15~17.5dB (A)
 • Bearing Type: Hydro Bearing
 • Voltage Range: 4.5 – 5.5V
 •  (x2): 12 x 12 cm c/u Fan, Large Air Flow, Silent.
 • Two Port USB Hub, Meet USB Devices Use Requirement.
 • Five Angle Support, Ergonomic Design, With The Use Of More Comfortable Feeling.
 • Unique Non-Slip Technology, Ensure That The Notebook Use safety.

Cooling Pad B9 2 FAN – CMIMI 1600 LEKE

L13
 • Colour: Black
 • Material: Metal mesh,plastic,Rubber
 • Weight: 786g
 • Product dimensions: 392 x 266 x 67mm (W/D/H)
 • Fan Dimension: 140 x 140 x 15mm
 • Fan Speed: 1200RPM
 • Fan noise: 15~17.5dB (A)
 • Bearing Type: Hydro Bearing
 • Voltage Range: 4.5 – 5.5V
 •  (x2): 14 x 14 cm c/u Fan, Large Air Flow, Silent.
 • Two Port USB Hub, Meet USB Devices Use Requirement.
 • Five Angle Support, Ergonomic Design, With The Use Of More Comfortable Feeling.
 • Unique Non-Slip Technology, Ensure That The Notebook Use safety.

Jonsbo CR-1200E CPU cooler, RGB – 92mm

L1900

The features of the Jonsbo CR-1200E CPU cooler at a glance:

 • Black and silver tower cooler from Jonsbo
 • A 92mm fan with ARGB lighting (3-pin RGB (5VDG, 5V)
 • Two 6mm copper heat pipes for quick heat dissipation
 • High compatibility with AMD and Intel