Green Cell PRO 19V 7.9A 150W – 7.4-5.0mm HP WORKSTATION – Cmimi Leke

Karikues GREEN CELL seria Profesional

Manufacturer Green Cell
Dimensions 16,8 x 8,3 x 4,1 cm
Weight 706g
Included 1.2m network cable, user manual, warranty card
Series PRO
Protections thermal, overvoltage, short-circuit
Product code AD110P
Power 150W
Voltage 19V
Amperage 7.9A
Tip size round with a pin (7.4-5.0mm)
Condition New
Colour Black
Category:

Description

Çfarë i dallon Karikuset e laptopeve nga seria PRO?🔋⚡💚
✅ Qëndrueshmëri e pakonkurueshme !
✅ Dioda dhe tranzistorë me cilësi të lartë
✅ Filtr shtesë për rrjetitin elektrik
✅ Siguri e plotë
✅ Shtesë alumini ftohëse kundër nxehtësisë