KABELL INTERNETI FTP CAT6 ME METRAZH SIPAS KERKESES LEKE . . . . METRI

Type:  FTP CAT6
Color:  BLU
Conductor:  0.5 CCA
Insulation:  HDPE
Number of Conductors:  8
Jacket:  PVC
Certification: CE
O.D:  5.5 MM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Category:

Description

Kabllat tone te internetit kane nje cilesi teper te larte.
Ato jane te ndertuara nga metale te pastera si Baker.
Nuj jane krijuar me metal te ricikluar me cilesi te dobet trasmetimi interneti.
Plastika eshte ber me PVC te paster, nuk jane prodhuar me plastik te ricikluar pa standarte duke rezikuar jeten tone.
Cilesi teper e larte per te perballuar cdo perthyerje dhe cdo terheqe qe do te kete.
Cilesi teper e larte per te perciell shpejtesi interneti dhe qendrueshmeri.
Perforcues plastik ne form kryqi ne mes per rezistenc.
Veshje me alumin per ti rezistuar nxehtesis si dielli kur kablli eshte i ekspozuar perjashte ndaj agjenteve atmosferik.
Veshur me qese per te izoluar lageshtine kur kablli eshte i ekspozuar perjashte ndaj agjenteve atmosferik.
Kablli ka ndihmese nje fie celiku qe te mbaj peshen dhe mos keputet ne distanca te largeta kur ri i varur ne ajer.
Mund te shperndaj internet deri ne 100 metra kabell koke koke.