Green Cell PRO ® Charger / AC Adapter for Laptop Toshiba 19V 4.7A (90W) 5.5MM X 2.5MM – CMIMI 2500 LEKE

21.00

Karikues GREEN CELL seria Profesional

Power 90W
Voltage 19V
Amperage 4.74A
Tip size 5.5mm-2.5mm
Condition New
Overheat protection Yes
Colour Black
Manufacturer Green Cell
Surge protection Yes
Product code AD27AP
Category:

Description

Çfarë i dallon Karikuset e laptopeve nga seria PROFESIONALE?🔋⚡💚
Seritë profesionale te karikuesave GREEN CELL synojnë të jenë efikase dhe të qëndrueshme. Ata janë pajisur me një gamë të plotë të mbrojtjeve elektronike që sigurojnë kontroll të saktë të parametrave të karikimit. Ata do të ngarkojnë laptopin tuaj jo vetëm shpejt, por edhe në mënyrë të sigurt.
✅ Qëndrueshmëri e pakonkurueshme !
✅ Dioda dhe tranzistorë me cilësi të lartë
✅ Filtr shtesë për rrjetitin elektrik
✅ Siguri e plotë

✅ Shtesë alumini ftohëse kundër nxehtësisë

Qëndrueshmëri e pakonkurueshme
Dizajni i menduar mirë dhe cilësia e lartë e përbërësve përmirësojnë qëndrueshmërinë e ngarkuesit. Një filtër shtesë në rrjet filtron tensionin tashmë në hyrjen e ngarkuesit dhe një radiator më i madh shpërndan nxehtësinë në mënyrë më efikase në mënyrë që ngarkuesi të mos nxehet shumë. E gjithë kjo e bën PSU-në për mrekulli të qëndrueshme dhe siguron funksionim të qetë për vite me rradhë.