Cooling Pad 638 2 FAN – CMIMI 1400 LEKE

12.00

 • Colour: Black
 • Material: Metal mesh,plastic,Rubber
 • Weight: 786g
 • Product dimensions: 392 x 266 x 67mm (W/D/H)
 • Fan Dimension: 140 x 140 x 15mm
 • Fan Speed: 1200RPM
 • Fan noise: 15~17.5dB (A)
 • Bearing Type: Hydro Bearing
 • Voltage Range: 4.5 – 5.5V
 •  (x2): 12 x 12 cm c/u Fan, Large Air Flow, Silent.
 • Two Port USB Hub, Meet USB Devices Use Requirement.
 • Five Angle Support, Ergonomic Design, With The Use Of More Comfortable Feeling.
 • Unique Non-Slip Technology, Ensure That The Notebook Use safety.
Category:

Description

Tashme eshte vertetuar qe ne te gjithe boten 80 % e rasteve qe laptopet ndizen por nuk japin figure, vjen si rjedhoje e demtimit te kartes grafike nga tejnxehia e madhe.
Perdorimi i laptopit ne prer divan krevat ne zona qe izolojne ventilimin shkakton dem me kosto shume te larte.
Kuler padi ndihmon qe paisja te mbahet ne zona te ndryshme ne kushte ideale, duke mos rezikuar djegjen.
Vlera qe ka nje kulerpad eshte e pa perfilleshme ne krahasim me punen dhe mbrojtjen qe ben.