KABELL INTERNETI UTP CAT5E 305 M KUTIA CMIMI 3800 LEKE

Type:  UTP CAT5e
Color:  Grey
Conductor:  0.5 CCA
Insulation:  HDPE
Number of Conductors:  8
Jacket:  PVC
Certification: CE
Length:  305m 1000ft
O.D:  5.5 MM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Category:

Description

Kabllat tone te internetit kane nje cilesi teper te larte.
Ato jane te ndertuara nga metale te pastera si Baker.
Nuj jane krijuar me metal te ricikluar me cilesi te dobet trasmetimi interneti.
Plastika eshte ber me PVC te paster, nuk jane prodhuar me plastik te ricikluar pa standarte duke rezikuar jeten tone.
Cilesi teper e larte per te perballuar cdo perthyerje dhe cdo terheqe qe do te kete.
Cilesi teper e larte per te perciell shpejtesi interneti dhe qendrueshmeri.
Mund te shperndaj internet deri ne 100 metra kabell koke koke.