Green Cell Uninterruptible Power Supply UPS 2000VA 1200W with LCD Display | EU VERSION | 4x Schuko Sockets – 17000 LEKE

 • The Green Cell UPS emergency power supply provides full protection for any connected equipment during power loss and power spikes. With it you can safely save your work and safely switch off the device.
 • With a total power of 1200W and an apparent power of 2000VA, the UPS is equipped with Green Cell AGM batteries which provide stable parameters for your equipment.
 • Using the latest technology, we have achieved a maximally short time to switch UPS into battery power mode of 2-6 milliseconds and a back-up time of even 50 min depending on the load.
 • Easy to use software provides comprehensive to manage the UPS from the computer. Send notifications, program emergency operation time, analyze real-time graphs and much moreBattery 2 x 12V/9Ah
  Power 1200W
  Condition New
  Warranty 24 months (12 months for battery)
  Manufacturer Green Cell
  Dimensions 380 x 158 x 198 mm
  Weight 11.5kg
  Type Tower
  Input Voltage 220/230/240 V
  Input frequency 50/60 Hz
  Output Voltage 230V AC
  Output frequency 50Hz or 60Hz (automatic detection)
  Response time 2-6 ms
  Sine wave type Modified sine wave
  Return policy up to 30 days
  Charging time 6-8 h
  Communication USB
  Sockets 4x Schuko + IEC
  Apparent power 2000VA-3000VA
  Topology Line-Interactive AVR
  Protections thermal, overvoltage, short-circuit
  Protection against overvoltage RJ45
  Product code UPS05
Category:

Description

Çfarë është një UPS?
Për çfarë përdoret?
Njësia e furnizimit me energji të pandërprerë (UPS) është një pajisje qëllimi i së cilës është të sigurojë energji kur banesa ose vendi i punës NDERPRITET energjinë elektrike.

Ndërprerja e papritur e energjisë mund të shkaktojë humbje të të dhënave të rëndësishme, por edhe dëmtim të pajisjeve elektronike. Falë një furnizimi me energji emergjente do t’ju jepet kohë për të kursyer efektet e punës tuaj dhe për të fikur në mënyrë të sigurt pajisjen. UPS-i mund të marrë përsipër rolin e prizës në rrjet dhe të sigurojë energji rezervë edhe në rast të luhatjeve të mëdha dhe të qëndrueshme të tensionit. Kur ka rrymë në fole, UPS-i grumbullon energji në bateri dhe kështu siguron pajisjet e lidhura me mbrojtjen e duhur nga mbitensioni.

Me vëmendje në detaje
Kur hartonim UPS-të tona, ne u kujdesëm për çdo aspekt. Duke kombinuar funksionalitetin maksimal me dizajnin unik, ne krijuam një pajisje që do të duket shumë mirë në çdo mjedis. Për më tepër, për ta bërë më të rehatshëm përdorimin e UPS-it, ne e pajisëm atë me një ekran LCD të lehtë për t’u lexuar, i cili do t’ju informojë për shumë parametra që janë thelbësorë për funksionimin e furnizimit.

Lloji i UPS-së
Interaktive e linjës: UPS-të me topologjinë AVR interaktive të linjës janë një version i përmirësuar i furnizimit me energji jashtë linje. Ato janë pajisur me një stabilizues automatik të tensionit i cili mbron jo vetëm nga humbja e tensionit të furnizimit por edhe nga ndërhyrjet e linjës. Këto furnizime me energji elektrike garantojnë sigurinë e plotë të të gjitha pajisjeve të lidhura në UPS.

Vlerësimi i energjisë
Kjo ju informon se sa dhe çfarë pajisje mund të furnizojë UPS me energji elektrike. Për të përmbushur kërkesat e përdoruesve, Green Cell UPS-të janë pajisur me bateri AGM të një cilësie të lartë të cilat mund të kenë një jetëgjatësi deri në 5 vjet të funksionimit dhe në këtë mënyrë të sigurojnë efikasitetin më të mirë.

Koha e ndërrimit
Ajo përcakton se sa shpejt UPS-ja do të përgjigjet në ndërprerjet e energjisë. Sa më e ulët të jetë vlera e saj, aq më mirë është UPS-i. Furnizimet me energji të pandërprerë nga Green Cell garantojnë kohën më të ulët të ndërrimit, kështu që ata menjëherë i përgjigjen ndërprerjeve të energjisë, duke siguruar siguri dhe siguri të plotë për dokumentet dhe pajisjet tuaja.

Gjithmonë nën kontroll
Në mënyrë që të bëhet e mundur përdorimi i funksioneve të një UPS-je të Green Cell, është krijuar një program special i dedikuar për të mundësuar menaxhim të përparuar të pajisjes. Aplikacioni siguron përdorim të thjeshtë dhe intuitiv pa ndonjë problem. Programi mundëson shikimin në kohë reale dhe shfaq të dhënat e matjes, përfshirë tensionet e hyrjes dhe daljes, frekuencën e ngarkesës së UPS-së, temperaturën e tij dhe kapacitetin e baterisë. Ju mund të konfiguroni mbylljen automatike të sistemit, njoftimet dhe paralajmërimet me email në rast të kalimit në funksionimin e brumit. Ju mund të mësoni për këto dhe funksione të tjera duke shkarkuar softuerin.