AICHESON S18 Laptop Cooling Pad 4 Fans Adjustable 10 Inch to 17.3 Inch Notebook Cooler, Blue Light, CMIMI 1800 LEKE

15.00

1- Performance teper efikase 2 fane te medhenj dhe 2 fane te vegjel me shpejtesi 1500 RPM me 6 nivele ftohje.
2- Nuk shkakton zhurme gjate rotullimit.
3- Paned kontrolli dixhital, Drite led blu ne fan.
4- Dizajni Ergonomik 5 cilësime të rregullueshme të lartësisë.
5- Perballon laptop te madhesive te ndryshem nga 10inch deri ne 17.3 inch.
6- Ndihmon qendrimin drejte para laptopit per persona qe kane probleme me qafen dhe shpinen gjate qendrimit gjate para laptopit.

Category:

Description

Tashme eshte vertetuar qe ne te gjithe boten 80 % e rasteve qe laptopet ndizen por nuk japin figure, vjen si rjedhoje e demtimit te kartes grafike nga tejnxehia e madhe.
Perdorimi i laptopit ne prer divan krevat ne zona qe izolojne ventilimin shkakton dem me kosto shume te larte.
Kuler padi ndihmon qe paisja te mbahet ne zona te ndryshme ne kushte ideale, duke mos rezikuar djegjen.
Vlera qe ka nje kulerpad eshte e pa perfilleshme ne krahasim me punen dhe mbrojtjen qe ben.