Cooling Pad 608 – CMIMI 600 LEKE

L5

Brand Technotech
Item Height 6 Centimeters
Item Width 32 Centimeters
Item Weight 472 g
Product Dimensions 28 x 32 x 6 cm
Item model number 608

Category:

Description

Tashme eshte vertetuar qe ne te gjithe boten 80 % e rasteve qe laptopet ndizen por nuk japin figure, vjen si rjedhoje e demtimit te kartes grafike nga tejnxehia e madhe.
Perdorimi i laptopit ne prer divan krevat ne zona qe izolojne ventilimin shkakton dem me kosto shume te larte.
Kuler padi ndihmon qe paisja te mbahet ne zona te ndryshme ne kushte ideale, duke mos rezikuar djegjen.
Vlera qe ka nje kulerpad eshte e pa perfilleshme ne krahasim me punen dhe mbrojtjen qe ben.